home >>

Sims 3 - Bovennatuurlijk

Bovennatuurlijk is de meest recente uitbreiding na de Diesel Accessoires set aan Sims 3. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging gezien Sims 3? Dan is Bovennatuurlijk een leuke en verfrissende twist aan de gameplay.

Ontdek de bovennatuurlijke karakters

Ben jij in voor magie, monsters en mysterieuze Sim poppetjes? Dan biedt bovennatuurlijk alles wat je te wensen hebt. Je kunt jouw Sim tot vampier, weerwolf of fee omtoveren en je kunt jouw Sims de magie tegemoet laten komen voor een kleine prijs. Het pakket biedt jouw een nieuwe dimensie, welk toegevoegd is aan je huidige Sims 3 gameplay. Met nieuwe levensstijlen, banen, accessoires, meubels, games (van gezelfsschapsspelletjes tot mens erger je niet) en nog veel meer ben jij weer weken aan een stuk zoet aan het spelen van Sims 3 Bovennatuurlijk.

Wordt een gevaarlijke vampier

Naast de verschillende verhaallijnen die, zijn er ook nieuwe vaardigheden, karaktereigenschappen en mysterieuze objecten aan toegevoegd. Train je zelf tot de gevaarlijkste zombie of vampier van de stad of ga als fee te werk en verstoor de dagelijkse orde in de buurt. Sims 3 Bovennatuurlijk biedt een nieuwe dimensie aan Sims 3 en geeft een krachtige gameplay die tot in de puntjes perfect is uitgewerkt.