home >>

Sims 4

Na the Sims 1, 2 en 3 is ook eindelijk de Sims 4 uitgebracht. De avonturen van je favoriete personages gaan nu nog verder. Uiteraard zijn er weer nieuwe karakters met nieuwe emoties en kenmerken. Ze kunnen meer dan ooit en je kunt zelf zorgen voor de meest fantasierijke verhalen met je Sims. Bij de Sims 4 mag niets ontbreken, en daarom is de buurt nu extra levendig gemaakt. De Sims zijn slimmer en leven in uitgebreide gemeenschappen.

Sims 4 release

De Sims 4 release vond plaats op 4 september 2014. Vanaf die datum ligt het spel in de winkels en kan iedereen gaan genieten van het nieuwe spel. Het was mogelijk om de Sims 4 release vooraf te kopen, als een soort van pre-order. Zowel digitale downloads als fysieke spellen zijn mogelijk.

Nieuwe opties

Zoals altijd heeft de nieuwe release nieuwe opties en functies. Zo zijn er bijvoorbeeld nieuwe hulpmiddelen waarmee je in The Sims 4 uiterlijke kenmerken van je Sims kunt vormgeven. Ook in de bouwmodus zijn er nieuwe hulpmiddelen beschikbaar waarmee je als een echte architect aan de slag kunt. Bovendien kan in deze tijd van digitale communicatie niemand achterblijven, ook The Sims 4 niet. Daarom is het mogelijk om je Sims en creaties met je vrienden te delen. Je kunt ze opslaan in een galerie die andere spelers kunnen bekijken, en je kunt Sims of families van anderen naar je eigen spel importeren. Hoe cool is dat!

Via onderstaande website kunt u alle Sims, waaronder ook de Sims 4 aanschaffen!