home >>

Sims op Vakantie

The Sims op Vakantie

De Sims op Vakantie is het vierde uitbreidingspakket voor The Sims. In het uitbreidingspakket hiervoor konden de Sims al naar de stad gaan om te winkelen of om op een date te gaan, maar met dit pakket kunnen de Sims ook op vakantie! En de keuze is niet mager, voor iedere Sim is er wel iets wils. Strand, sneeuw of gewoon rust, alles is mogelijk. We kennen de Sims al langer als vandaag en daarom weten we dat het natuurlijk niet bij dit uitbreidingspakket is gebleven.

Sims 2: op reis

De Sims 2 op reis is een uitbreidingspakket van de Sims 2. Je Sims kunnen lekker uitrusten in tropische locaties of winterse oorden. Je kunt zelfs met de telefoon of via internet een vakantie boeken. De Sims 2 op reis bevat veel meer nieuwe opties dan de Sims op vakantie. Ook kunnen ze genieten van traditie en cultuur op reis. Wanneer neem jij je Sims eens mee?

Sims 3 vakantie

De Sims gaan verder, en zo ook de uitbreidingspakketten. Bij de Sims 3 kunnen de Sims uiteraard ook op reis. De Sims 3 Vakantie is een uitbreidingspakket waarbij je Sims wereldavonturen gaan beleven, dat is dan ook de naam van het uitbreidingspakket. Je karakters hebben zelfs een visum nodig en beleven onvergetelijke avonturen. Verreweg de meest geavanceerde vakantie is de Sims 3 vakantie! Nu is het alleen nog wachten tot deze uitbreiding van de Sims 4 op de markt komt...